Tickets. Med och utan hotellet

.

Allmänna villkor

Beställ:
Om du kan klicka på "Betala" efter att du valt dina biljetter, rutan du skickar till oss så att ett kontrakt erbjudande till bindande order. Om vi accepterar avtalet Erbjudandet gäller vardagar, oftast inom 24 timmar efter beställning är ett bindande beställning med ordernummer, period nummer och bankkonto som skall betalas på det totala beloppet. De relaterade avtal skall gälla vid mottagande av betalning. Om betalning inte sker i tid upphäver orderbekräftelse och den resulterande avtalet upphävs.

Priser:
Alla priser är inklusive alla kostnader. De priser som uppges i förväg, avgifter system, moms., om man tar hänsyn till kollektivtrafik och courtage ingår. Fraktkostnaderna redovisas separat. Våra priser skiljer sig avsevärt från den tryckta ursprungliga priser som korten går bara genom olika mellanhänder till oss i sin tur var sitt eget tilläggsavgifter.

Garanterat bästa pris:
För det utmärkta arrangemang med bästa pris garanti, garanterar vi att vårt pris är det billigaste i världen. Detta grundar sig på en orderbekräftelse från oss. Om du är likvärdiga, dvs Köp fullständiga prisklass och identisk biljetter till samma omständigheter inom sju dagar från utfärdandet av denna orderbekräftelse med en annan leverantör billigare kommer vi att återbetala skillnaden mellan vårt och att den andra parten. Undantag av hus Internet auktion. Detta bygger på ett juridiskt bindande avtal mellan dig och andra leverantörer, där en tvingande bestämmelse garanteras.

Leverans / Kategori:
Vid beställning av flera sittplatser biljetter är alltid minst två sida vid sida. Leveransen av kort kommer att skickas med rekommenderat brev eller expressfrakt. En anmälan är obligatorisk om vi kan överlämna det undertecknade intyg från respektive leveransservice. Erfarenhet kommer du få biljetterna ca 10 dagar före evenemanget datum. Om du behöver ett förskott kupong eller presentkort som vi gärna att avancera i avgift. Ett litet antal händelser, förbehåller vi oss rätten att deponera hotell eller annan lämplig leverans dagen för händelsen i lokalen. I grund och botten, förbehåller vi oss bättre, dvs att leverera hög kvalitet biljetter om biljetterna beställda kategorin är inte längre tillgängliga. Hög kvalitet definieras här för det ursprungliga priset skrivas ut inom de kategorier för den bokade händelsen eller om detta inte är tillgänglig på högre försäljningspris som rapporterats av oss. Ett undantag medges endast om dessa kriterier inte är rimliga för köparen. Vi beräknar i dessa fall utan extra kostnad. Bör inte längre vara en namngiven hotellet vi bokat, förbehåller vi motsvarande ligger nära att boka. Med plats för Oktoberfest, förbehåller vi oss rätten att flytta till ett annat tält innan antagning gånger, eventuellt med andra viktiga skäl.

Skadestånd:
För skador, oavsett juridiska skäl, vi kan till högst dubbelt så mycket av kontraktsvärdet. För tryckfel och skrivfel samt för riktigheten av de uppgifter som finns i online-presentation, tar vi inget ansvar. Dessutom är vi inte ansvariga för fel i beskrivningar och / eller skickas bekräftelser.

Sekretess:
Vi använder dina uppgifter bara för tillämpningen av den ordning nödvändiga ramarna. Utlämnande till tredje part.

Retur / återbetalning / avbokning / avbokning / senareläggningar
Återlämnande av betalda biljetter eller annullering av en order inte är möjlig. En återbetalning kommer att göras först vid bortfall av händelsen, efter lämpligt godkännande från arrangören. I detta fall till kortet inom 10 dagar efter händelsen dagen skicka tillbaka till oss. Dessa uttag, förbehåller vi oss rätten till ersättning uppgående till 20% av försäljningspriset. Detta påverkar inte möjligheten för kunderna att bevisa detta är en motsvarande låg kostnad. Many arrangörer har lagt händelser som från TV-sändningar. En återgång av biljetterna i detta fall inte är möjligt.

Slutbestämmelser:
Om enskilda objekt från dessa villkor är eller blir ogiltiga, giltigheten av de återstående bestämmelserna ska inte påverkas. Det är bara lag i EU.


Ticketpool
Thurner Str. 30
D- 51069 Köln

Tel: +49 (0)221 8026 2222
Fax: +49 (0)221 8026 2223