Jonas Kaufmann
Jonas KaufmannJonas Kaufmann ses på många operascener. Opéra National de Paris, La Monnaie i Bryssel, Teatro alla Scala i Milano, Bayerische Staatsoper i München, Salzburg Festival, Metropolitan Opera i New York, Royal Opera House i London, Wien-operan, tyska Opera Berlin främst i lyrisk, allt, den heroiska specialist. Speciellt är det operahusen i Zürich och Stuttgart respektive.
206 han sjöng på Royal Opera House i London Don José i Bizets Carmen och Alfredo i Verdis La Traviata på Metropolitan Opera. Hans debut som Cavaradossi i Puccinis Tosca utfördes i maj 2008 på Royal Opera House i London.
Hans debut på Bayreuth festivalen var han i titelrollen i Wagners Lohengrin i en produktion av Hans Neuenfels, som genomförs av Andris Nelsons. I samma roll hade han 2009 tilldelades bayerska Statsoperan som en sångare av året, liksom Anja Harteros som Elsa.
När Tosca i Wien, kom det nästan en byst upp med Angela Gheorghiu i Manon Lescaut på Bayerische Staatsoper föll ut inte han, men Hans Neuenfels med Anna Netrebko. Då lyste han i London i Andrea Chénier. Också värt att nämna är Mäster med Kirill Petrenko, liksom arbetet med Antonio Papano och Erwin Schrott.
Han utför även som konsertsångare här tillsammans Helmut tyska.
Ingen fråga Jonas Kaufmann är en av de mest eftertraktade tenorer i världen. Biljetter till alla föreställningar kan hittas här:
 
29.05.19 Paris, Opera Bastille Biljetter
01.06.19 Paris, Opera Bastille Biljetter
05.06.19 Paris, Opera Bastille Biljetter
23.06.19 Milan, Teatro alla Scala Biljett & hotel Endast biljetter
12.07.19 Munich, Staatsoper München Biljett & hotel Endast biljetter
15.07.19 Munich, Staatsoper München Biljett & hotel Endast biljetter
18.07.19 Regensburg, Schloß Biljetter
27.07.19 Munich, Staatsoper München Biljett & hotel Endast biljetter
31.07.19 Munich, Staatsoper München Biljett & hotel Endast biljetter
Sökning
Ticket Highlights: